• kuva5
  • kuva2
  • kuva3
  • kuva4
1 2 3 4

UUTISET

REIM Välitys 30 vuotta

Kaikenlaisia toimitiloja kaikenlaisille yrityksille

”REIM Välitys on toiminut jo yli 30 vuoden ajan Lappeenrannassa ja Imatralla. Kokemuksen myötä olemme oppineet tuntemaan alueen ja sen toimijat, vuokra- ja hintatasot, toimitilojen tarjoajat ja kysyjät”, kertoo REIM Välityksen toimitusjohtaja Jari Vahviala (Yrittäjä Etelä-Karjala lehdessä 2/2020).

Yritys palvelee myös korona-aikana. Yhteydenotot hoituvat helposti puhelimella, sähköpostilla ja verkkopalvelun kautta. Verkossa osoitteessa reimvälitys.fi löytyvät myös kohteet: niin myytävät kuin vuokrattavatkin toimitilat Lappeenrannassa ja Imatralla.

”Koronankin aikana esittelemme kohteita asiakkaille yksityisnäytöissä, turvavälit muistaen”, Vahviala korostaa.

Hänen mielestään nyt olisi hyvä aika katsoa tulevaan ja miettiä, millaiset toimitilat ovat tarpeen tulevaisuudessa.

Välitykseltä löytyy niin tuotanto-, liike- kuin toimistotilojakin, tuhansista neliöstä muutamaan kymmeneen neliömetriin, ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Tiloja on kaupunkien keskustoissa ja vähän syrjemmällä – monenlaisiin tarpeisiin.

REIM Välityksen kautta löytyy myös vuokrattavia asuntoja.

”Hoidamme myös arviointipalvelut kaikenlaisille toimitiloille. Meillä on neljä ammattitaitoista välittäjää, kolme Lappeenrannassa ja yksi Imatralla. Asiakkainamme on niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä”, Vahviala kertoo.

 

REIM Kiinteistövälitys Oy

Jari Vahviala
+358 207 438 411

Kaakon Nettipalvelu Oy